Topmenu

Aannemer

temp_verfkwast-op-kozijn-witPrécieux voor de Aannemer

U bent aannemer en u gaat uw opdrachtgever geheel ontzorgen. Zij outsourcen het gehele dagelijks- en planmatig Onderhoud aan u.

Hoe gaat u dat goed organiseren en vooral hoe stuurt u op risicomanagement?

Dat kunt u op dezelfde wijze aanpakken als uw opdrachtgever. Vanuit de complex beheerplannen kunt u gerichte onderhoudsplanningen in de MJOB opnemen. De gouden stelregel voor een MJOB is; 80% van de kosten zit in 20% van de elementen.

Schilderwerk is binnen die 20% verreweg de grootste post. Dus als u die goed organiseert ben u al een heel eind op weg!

Met ons systeem, PGO 2.0, brengt u de schildercyclus naar 8 jaar. Dat is een grote efficiëntieslag! Er is steeds een volledige garantie tot de volgende schilderbeurt. Zo heeft u geen verrassingen met onvoorzien hoge posten houtrotherstel na een aantal jaar waar je niemand meer op aan kunt spreken! Dat is risicomanagemt anno 2017.

En voor het Vastgoedbedrijf / schilder fijn dat er continuïteit is! Zo worden ook zij in de keten betrokken.

Essentieel bij deze werkwijze is het meetbaar vastleggen van de Prestatie Eisen.

Wij hebben een methodiek met bijbehorend handboek ontwikkeld waarbij geen twijfel kan ontstaan over de afspraken. Zo maakt u uw contracten 100% transparant. Duidelijkheid voor iedereen.

U kunt ervoor kiezen Prestatie Contracten zelf te implementeren maar u kunt er ook voor kiezen ons dat te laten doen. Met ons systeem weten wij een gemiddelde besparing te realiseren van 15% op de begroting incl. de complete begeleiding van het schilderwerk! Wij kunnen u ook ondersteunen met Strategische keuzes in complexbeheersplannen en MJOB.

We zijn u graag van dienst!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (06) 54 68 54 56.

 

 

Précieux b.v.

Précieux b.v.