Topmenu

Vastgoedbedrijf

temp-materiaalPrécieux voor het Vastgoedbedrijf

Hoe zorgt u ervoor dat u als Vastgoedbedrijf uw risicomanagement onder controle heeft en uw projecten zo efficiënt mogelijk voorbereid en uitvoert?

Dat begint bij een gedegen werkvoorbereiding. Ja dat kost tijd maar die tijd verdient u terug!

Wij hebben een digitale opname tool ontwikkeld waarmee u razend snel de conditiemeting uitvoert t.b.v. Prestatie Gericht Onderhoud!

Zo bouwt u een gedegen Plan Van Aanpak op dat ook te gebruiken is in de uitvoering. Maar vooral zijn alle prestaties meetbaar vastgelegd. Zo borgt u uw risicomanagement!

En hoe zorgt u voor een stuk continuïteit binnen uw organisatie?

Vaak zien Vastgoedbedrijven Prestatie Gericht Onderhoud als bedreiging. De cyclus van 6 naar 8 jaar? Dat kost omzet!

Fout. Wat omzet kost is geen meerwaarde creëren voor uw opdrachtgever en voor uzelf. Zorg dat u voorloopt in ontwikkeling. Draag zelf het concept Prestatie gericht onderhoud aan! Zo houdt u uw organisatie binnen en kunt u profiteren van een stuk continuïteit binnen uw bedrijf. Het is immers de insteek bij Prestatie Gericht Samenwerken dat u een lange termijn samenwerking aangaat.

Essentieel is dat u uw contract meetbaar vastlegt! Het zomaar gebeuren dat u een niet reële hoeveelheid schade onder garantie moet herstellen na 6 jaar! Wij zien dat bij 95% van de lopende contracten de afspraken en garanties niet voldoende meetbaar zijn vastgelegd. Funest voor uw risicomanagement!

Wij hebben een methodiek met bijbehorend handboek ontwikkeld waarbij geen twijfel kan ontstaan over de afspraken. Zo maakt u uw contracten 100% transparant. Duidelijkheid voor iedereen.

U kunt ervoor kiezen Prestatie Contracten zelf te implementeren maar u kunt er ook voor kiezen ons dat te laten doen. Ook kunnen wij ondersteunen in het inventariseren en opbouwen van een Plan Van Aanpak.

We zijn u graag van dienst!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (06) 54 68 54 56.

 

 

Précieux b.v.

Précieux b.v.