Topmenu

Vastgoedbeheerder

calculatorPrécieux voor de Vastgoedbeheerder

Hoe zorgt u ervoor dat u als Vastgoedbeheerder uw onderhoud zo efficiënt mogelijk organiseert?

Simpel; begin bovenaan. Weet wat u wil en maak uw doelstellingen duidelijk. Dat houdt in een Strategisch Voorraad Beleid met Complex beheerplannen.

Vanuit de complex beheersplannen kunt u gerichte onderhoudsplanningen in de MJOB opnemen. De gouden stelregel voor een MJOB is; 80% van de kosten zit in 20% van de elementen.

Schilderwerk is binnen die 20% verreweg de grootste post. Dus als u die goed organiseert ben u al een heel eind op weg!

Veel Vastgoedbeheerders stellen zichzelf als doel de onderhoudslasten onder de benchmark te brengen. Maar veel van dezelfde vastgoedbeheerders weten niet wat ze nu kwijt zijn aan onderhoud. Ze hebben geen gevoel bij hun eigen begroting, contracten en aannemers.

Er worden beheer contracten ontwikkeld zoals Resultaat Gericht Schilderwerk, Resultaat Gericht onderhoud, Prestatie Gericht Onderhoud waarbij het belangrijkste vergeten wordt; zorgen dat de afspraken goed vastliggen. Wij zien dat bij 95% van de lopende contracten de afspraken en garanties niet voldoende meetbaar zijn vastgelegd. Funest voor uw risicomanagement! Daarnaast wordt in bijna alle gevallen later ook de begroting overschreden.

Wij hebben een methodiek met bijbehorend handboek ontwikkeld waarbij geen twijfel kan ontstaan over de afspraken. Zo maakt u uw contracten 100% transparant. Duidelijkheid voor iedereen.

U kunt ervoor kiezen Prestatie Contracten zelf te implementeren maar u kunt er ook voor kiezen ons dat te laten doen. Met ons systeem weten wij een gemiddelde besparing te realiseren van 15% op de begroting incl. de complete begeleiding van het schilderwerk! Wij kunnen u ook ondersteunen met Strategische keuzes in complexbeheersplannen en MJOB.

Wij zijn u graag van dienst!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (06) 54 68 54 56.

 

 

Précieux b.v.

Précieux b.v.