Topmenu

VVE

documentPrécieux voor VVE

U bent onderdeel van een VVE bestuur of u bent VVE beheerder?

Hoe zorgt u ervoor dat u als Vastgoedbeheerder uw onderhoud zo efficiënt mogelijk organiseert? En vooral dat u niet voor onaangename verrassingen staat over een aantal jaar?

Het start met een goede Meer Jaren Begroting.

De gouden stelregel voor een MJOB is; 80% van de kosten zit in 20% van de elementen.

Schilderwerk is binnen die 20% verreweg de grootste post. Dus als u die goed organiseert ben u al een heel eind op weg!

Met ons systeem, PGO 2.0, brengt u de schildercyclus naar 8 jaar. Dat is een grote efficiëntieslag! Er is steeds een volledige garantie tot de volgende schilderbeurt. Zo heeft u geen verrassingen met onvoorzien hoge posten houtrotherstel na een aantal jaar waar je niemand meer op aan kunt spreken! Dat is risicomanagement anno 2017.

Essentieel bij deze werkwijze is het meetbaar vastleggen van de Prestatie Eisen, lees garantie afspraken. Wij hebben een methodiek met bijbehorend handboek ontwikkeld waarbij geen twijfel kan ontstaan over de afspraken. Zo maakt u uw contracten 100% transparant. Duidelijkheid voor iedereen.

U kunt ervoor kiezen het Prestatie Contract zelf te implementeren maar u kunt er ook voor kiezen ons dat te laten doen. Met ons systeem weten wij een gemiddelde besparing te realiseren van 15% op de begroting incl. de complete begeleiding van het schilderwerk! Wij kunnen u ook ondersteunen met het opbouwen van een goede Meer jaren Begroting en het maken van Strategische keuzes hierin.

We zijn u graag van dienst!

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: (06) 54 68 54 56.

 

 

Précieux b.v.

Précieux b.v.